Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mofetta a természet csodája és a mofetta kezelés

A természet ajándéka, a mofetta

A mofetta évszázadok óta ismert jelenség. A mofetta jelentése vulkanikus tevékenység nyomán létrejött, szén-dioxid gáz tartalmú felgőzölgések. Ezek a vulkanikus feltörések keveredhetnek vízzel, Erdélyben a Hargitában található számos ilyen forrás, melyek szén-dixoidos vizét borvizként emlegetik. A mofetta megtalálható szárazfürdők formájában is, ezeket nevezzük széndioxid gyógygázfürdőnek.

Mofetta széndioxid gyógygázfürdő

A mofetta Magyarországon is megtalálható természeti jelenség. a legismertebb hazai példa a mátraderecske mofetta. Miért nevezhetők gyógygázfürdőnek? A szén-dioxid a bőrön keresztül felszívódva értágító hatással bír, melynek következtében javul a keringés és a sejtek oxigén ellátottsága. Sőt, egy olyan egyedi tulajdonsággal is rendelkezik, melynek révén növelni képes az úgynevezett perifériás szív teljesítményét, ami által az érintett testrész vérellátottsága nő. Hatásának köszönhetően a bőr megújul, visszanyeri a fiatalos rugalmasságát. Ezért is egyre népszerűbb a mofetták és a szén-dioxid gáz felhasználása a gyógyászatban és a kozmetikai iparban egyaránt.

Mofetta kezelés

Napjainkban a mofetta kezelés az alsó végtagi érszűkület egyik leghatásosabb természetes módja. A mofetta kezelés nem invazív és hatékony. A mofetta kezelés Mátraderecske vitathatatlan fő vonzereje az érszűkülettel élőknek. Azonban eddig a mofetta kezelés budapesten elképzelhetetlennek tűnhetett volna. Helyhez volt kötve és utazni kellett a mofetta fürdő igénybevételéhez. Viszont egy forradalmi új eljárásnak köszönhetően ma már a mofetta kezelés otthon is elérhetővé vált!

Mofetta kezelés otthon, mofetta kezelés házilag

Bizonyára megfordult már az Ön fejében is, hogy milyen jó lenne, ha az utazás nyűgjei nélkül már otthonában is élvezhetné a mofetta kezelés nyújtotta előnyöket. Ez mára már lehetségessé vált a Fumara Pezsgőkristályoknak köszönhetően. Ezzel a két komponensű, különleges lábfürdővel otthonába visszük a mofettát. A mofetta kezelés házilag egyszerű és kényelmes megoldás. A mofetta otthon is ugyanolyan hatékony, mint a fürdőkben, azomban azzal az óriási előnnyel, hogy Önnek ki se kell tennie a lábát lakásából! A Fumara Pezsgőkristályokból elkészített lábfürdő a szén-dioxid mellett metakovasavat és illóolajakat is tartalmaz, melyek erősítik a házi mofetta jótékony hatásait.

Élvezze Ön is otthona kényelméből a házi mofetta áldásos hatásait!

Tartalomhoz tartozó címkék: mofetta

Keresés